SZETI gépkölcsönző
SZETI gépkölcsönző

Gépkölcsönzés

Műhelyipari gépek

Műhelyipari gépek

Műhelyipari gépek kölcsönzése

Műhelyipari gépeink jól használhatóak és a folyamatos karbantartásnak köszönhetően megbízhatóak. Széles választékkal állunk rendelkezésre, hogy Ön a megfelelő gépet tudja kölcsönözni az aktuális munkafolyamathoz.

Építőipari gépek

Építőipari gépek

Építőipari gépek kölcsönzése

Építőipari gépek széles választékával szolgálunk az éppen aktuális munkafolyamatok elvégzéséhez. Feladatunk a berendezések állapotának folyamatos ellenőrzése, ezzel biztosítva azok termelésben való gondmentes használatát.

Faipari gépek

Faipari gépek

Faipari gépek kölcsönzése

Fő szempont a faipari gépek megbízható minősége mellett, azok munkavédelmi szempont szerinti kifogástalan állapota.

A berendezések minden esetben ellenőrzött vágóművel (tárcsa, lánc, marófej) kerülnek bérbeadásra.

Fémipari gépek

Fémipari gépek

Fémipari gépek kölcsönzése

Elsődleges szempont a minőség mellett a nehézipari körülmények kiszolgálása. Ipari minőségű berendezéseink alkalmasak a folyamatos termelésben való, akár napi 12-14 órás használatra, ezzel biztosítva a termelés növelést.

Tisztítóipari gépek

Tisztítóipari gépek

Tisztítóipari gépek kölcsönzése

Főként a Karcher név által méltán kiérdemelt garantált minőséggel biztosítjuk a tisztítási feladatok ipari minőségű elvégzésének feltételeit. Hatékonyan és gazdaságosan tisztítanak kül- és beltéren egyaránt.

Kerti gépek

Kerti gépek

Kerti gépek kölcsönzése

Kerti gépeink magas minősége a biztosíték azok gondtalan használatára. Fő szempont az ebben a kategóriában szereplő berendezések minősége mellett, azok egyszerű használhatósága. Ezzel segítve a kerti munkát, mint kikapcsolódást!