SZETI gépkölcsönző
SZETI gépkölcsönző

Rólunk

Előszóban családi vállalkozásunkról szeretnénk pár tájékoztató jellegű információt megosztani Önnel. Mint az a későbbiekben kiderül, nem kizárólag családi vállalkozásról van szó. Mi inkább törekszünk a családias vállalkozás utópisztikus megvalósítására. Hiszen mint egy nagy család bizonyos értelemben minden egyéni, vagy társas vállalkozás egymásra van utalva.

Röviden és tömören. Amennyiben mi megfelelő berendezéseket kínálunk kedvező áron, úgy ezekkel a berendezésekkel költséghatékonyan és gyorsan megvalósítható egy adott munkafolyamat. A gyors munkavégzés lehetőséget teremt többletmunka elvégzésére, ami szintén esetenként újabb berendezések bérlésével párosulhat, de mindenképpen a munkaidő csökkenés következtében jelentős megtakarítást eredményez.

Tehát nekünk határozott érdekünk megbízható berendezésekkel segíteni Ön vagy az Önök vállalkozását, illetve magáncélú tevékenységét. Abban az esetben, ha nem vállalkozásról van szó, hanem mint magánszemély saját céljai megvalósítására szeretne berendezést bérelni, célunk hogy az adott munkafolyamat elvégzéséhez a legmegfelelőbb / és ez sok esetben egy olcsóbb eszköz bérlését jelenti, amit az ügyfél első ránézésre kiválasztott magának / berendezést tudjuk biztosítani. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű. Jó berendezéssel a munka tényleg lehet kikapcsolódás. A sikerélmény hatására egyre növekvő önbizalommal állnak neki egyre szerteágazóbb ötleteik megvalósításának. Viszont egy rossz választás, illetve rossz berendezés mindenkinek talán végleg elveszi a kedvét. Mi sajnos nem tudjuk garantálni a sikert, de mindenben azon vagyunk, hogy hozzá segítsük. Az Önök jogos elvárása a megfizethető üzembiztos ipari berendezés, és a lehető legmagasabb szintű háttértámogatás. A mi feladatunk, hogy ezeket az Ön rendelkezésére bocsájtsuk. Itt szeretném megragadni az alkalmat még egy gondolat erejéig. A kölcsönző sajnos nem működhet kaució nélkül.

A kaució azt a célt szolgálja, hogy a berendezések használata során kizárólag a töréskárt, vagy az agresszíven, nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodás javítási költségét kompenzálja. Itt szeretném megköszönni ügyfeleink korrekt hozzáállását, géphasználatát, minek köszönhetően az eltelt két évben mindösszesen két alkalommal került töréskár felszámításra.

/Az érdekességhez tartozik, hogy a két töréskár ugyanannál az ügyfélnél keletkezett./ Köszönöm a ránk szánt időt, remélem, megszolgáljuk a belénk vetett bizalmukat.